"Влизам с увереност": Алкарас говори преди Димитров - залогът е изпреварване на световния №1 в света Джокович


"Влизам с увереност": Алкарас говори преди Димитров - залогът е изпреварване на световния №1 в света Джокович
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

3499 0

Бившият номер 1 в света Карлос Алкарас говори прези 1/4-финала в Куинс, част от сериите ATP 500. Следващ съперник за 20-годишния испанец ще бъде най-добрият български тенисист Григор Димитров, който демонстрира силна форма в първите мачове на трева.

Все пак Алкарас подчерта, че се чувства готов, както и че навлиза в добър ритъм на трева. Младокът набледна и на това, че влиза с много увереност в срещата, а целта е само една - победата.

"Радостен съм от нивото, което показах. Направих много солиден мач. Играх играта си, наслаждавам се, много съм доволен с първия си четвъртфинал в Куинс. Очакванията се променят след този мач. Ще се насладя на първия си четвъртфинал.

Това е красиво място за игра и аз ще се насладя на всяка секунда. Разбира се, влизам в следващия кръг с голяма увереност, ще се боря за победата" - сподели Алкарас.

Испанският състезател ще си върне лидерската позиция в световната ранглиста, ако успее да триумфира с трофея в Куинс. На пътя му обаче е Григор Димитров - ето какво сподели той преди мача с Алкарас.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички