Виктория Томова ще си отмъщава на Каролин Гарсия на 22-ри март - от колко часа?


Виктория Томова ще си отмъщава на Каролин Гарсия на 22-ри март - от колко часа?
Снимка: Getty Images

928 0

Първата ни ракета в женския тенис - Виктория Томова (№73 в света), ще излезе на кортовете в Маями в днешния петък, 22-ри март, за да се изправи срещу Каролин Гарсия от Франция (№27).

Припомняме, че французойката почиваше в първия кръг от Мастърса, а нашето момиче се наложи с 6:2, 6:4 над Тамара Корпач (№77, Германия).

Виктория Томова

До момента 29-годишната Томова и 30-годишната Гарсия са играли само веднъж помежду си и то съвсем наскоро - на Мастърса в Индиън Уелс (9-и март), когато българката отстъпи с 1:6, 6:3, 3:6 за 1 час и 38 минути.

Начален час?

От разпространената програма става ясно, че двубоят на Вики ще се проведе на Корт №2 и ще бъде втори в програмата, която започва в 17:00 ч. (наше време) със срещата между Жасмин Паолини и Кейти Волинец.

Това означава, че Томова и Гарсия ще стартират най-рано в 18:30 часа (българско време).

*Ако успее да си отмъсти за загубата в Индиън Уелс - първата ни ракета ще играе на 1/16-финалите в Маями срещу победителката от Наоми Осака - Елина Свитолина!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Непознат, но и коварен: Чилиец е първият съперник на Григор Димитров в Маями!

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички