ВИДЕО: Разиграването, което можеше да промени всичко между Григор и Ноле


ВИДЕО: Разиграването, което можеше да промени всичко между Григор и Ноле
Снимка: Getty Images/Gulliver

8841 0

Сезонът за Григор Димитров приключи в съботния следобед. В последния Мастърс турнир за годината българинът претърпя поражение от световния №1 Новак Джокович, който надделя след 6:7, 4:6. Двубоят обаче можеше да се развие по коренно различен начин, ако само една точка, която отиде в графата на Ноле, беше завоювана от Димитров.

При 5:4 в тайбрека на първия сет Гришо имаше два поредни сервиса на своята сметка. Джокович обаче показа железни нерви в първото разиграване и оцеля като по чудо. Двамата се захапаха в едно от най-красивите разигравания на турнира, като показаха прекрасни защитни удари. Гришо обаче реши да атакува в опит да стигне до две точки за спечелване за сета.

С отлична акция Димитров си осигури шанс да излезе при мрежата и феновете усещаха, че той диктува темпото. С отличен бекхенд по обратния диагонал българинът затрудни максимално Джокович и се понесе към мрежата, за да завърши с драйв воле. Топката обаче кацна малко встрани от лнията и точката се оказа за Ноле. След това Димитров допусна нови две непредизвикани грешки и загуби сета. Може да видите разиграването във видеото под статията, а след това вижте страхотните комплименти, които Ноле отправи към Гришо в тази статия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички