ВИДЕО: Неочакван развой изстреля Джокович на финал в Казахстан


ВИДЕО: Неочакван развой изстреля Джокович на финал в Казахстан
Снимка: Getty Images

981 0

Сръбската тенис легенда Новак Джокович ще се изправи срещу гръцкия си колега Стефанос Циципас на финала в казахстанската столица Астана, където се провежда тенис турнира от сериите АТП 500. Сърбинът обаче се класира по неочакван начин, след като противникът му на полуфиналите - Даниил Медведев, се отказа при резултат 6:4, 6:7(8).

Всичко се случи в рамките на секунди, след като Джокович взе втория сет след тайбрек - 8:6 точки. Тогава руснакът отиде при него, каза му нещо, след което си подаде ръката и напусна корта. Преди това обаче той не индикира по никакъв начин да изпитва медицински проблеми.

По този начин бившият водач в световната ранглиста по тенис остави огромна въпросителна в тенис обществото върху това поради каква причина сложи край на участието си в надпреварата.

Във финала на турнира сърбинът, който ще играе за 90-а титла в кариерата си, ще срещне Стефанос Циципас, който по-рано през деня направи обрат и победи друг руснак - Андрей Рубльов, с 4:6, 6:4, 6:3.

Джокович и Циципас имат десет мача помежду си, като сърбинът води със 7:3 успеха. Освен това той е спечелил и всеки от последните пет мача между тях.

Ето как Джокович спечели третата си титла за сезона!

Вижте ВИДЕО от ситуацията ТУК:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички