ВИДЕО: Монфис се разплака след отпадането си още в I-ви кръг в Австралия


ВИДЕО: Монфис се разплака след отпадането си още в I-ви кръг в Австралия
Снимка: Getty Images/Guliver

1330 0

Френският тенисист Гаел Монфис отпадна в първи кръг на Откритото първенство на Австралия след загуба от финландеца Емил Руусувори. Това беше седмо поражение поред за световния номер 11 при мъжете. Нервите на Монфис не издържаха и той се разплака на пресконференцията след мача.

"Казвате, че загубих отново, но за мен това е първо поражение за сезона. Ще продължа да работя, за да дойде отново моментът, в който мога да се усмихвам след мачове. Дойдох на Australian Open без увереност в себе си. И на всяка пресконференция чувствам, че ме съдят. Вече съм на земята, не е нужно да ме довършвате", заяви емоционалният французин пред журналистите.

"В мен няма увереност, не мога да намеря играта си. Играя лошо, не мога да сервирам, не удрям с форхенд, допускам много грешки. Но работя като луд. Когато човек вече е паднал, няма нужда да го довършвате. Бих искал да се изправя и да кажа, че този кошмар е свършил, но засега не се получава", допълни Монфис. А какъв проблем има Рафаел Надал преди старта си в Мелбърн вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички