ВИДЕО: Григор Димитров се хвърли от скала в Мексико


ВИДЕО: Григор Димитров се хвърли от скала в Мексико

3548 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров е голямата атракция за феновете преди започващия тенис турнир в Акапулко тази седмица.

Логично, той отново е част от разнообразните събития, подготвени от организаторите за промотиране на надпреварата, след като през миналата година той и Южени Бушар играха тенис в Океана и се возиха в хеликоптер.

Този път компания му правеше Даниела Хантухова, а това, което направи Григор Димитров стресна голяма част от милионите му фенове по света. Българският тенисист реши да скочи от скала.

"Много неща преминаха през съзнанието ми. Най-важни бяха нагласата и подготовката. Винаги става въпрос за подготовката. Първият път, когато погледнеш надолу, някак си се обезкуражаваш, но в същото време аз мях много спокоен. Като цяло обичам екстремните спортове, така че за мен денят беше добър", коментира Димитров, който защитава титлата си в Акапулко от миналия сезон.

Световният №10 посети "Ла Кебрада" - специално място за скачане във вода, като Гришо се прицели в най-високата точка и се подготви за скок от 35 метра.

Ето и видео доказателството за това:

Можете обаче да сте спокойни. Действително, Гришо е имал желание и се е подготвил да скочи от 35-метровата скала, но скокът е осъществен от професионален скачач. Димитров пък скача от една от ниските скали в залива.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички