ВИДЕО: 30 от най-великите изпълнения на Григор Димитров


ВИДЕО: 30 от най-великите изпълнения на Григор Димитров
Снимка: Getty Images/Gulliver

1870 0

Едва ли има спор, че Григор Димитров е един от най-атрактивните тенисисти на корта в мъжкия тенис. Българският тенисист играе изключително красиво и привлекателно за феновете както по трибуните, така и пред малките екрани.

Поради тази причина бившият трети в света често попада в различни видео компилации, които показват неговата класа. Съвсем наскоро ATP Tennis TV публикува видео, посветено на Димитров, в което показва 30 от най-великите изпълнения на българина.

Заглавието на видеото е красноречиво: "30 удара на Григор Димитров, които са толкова добри, че ще ви падне челюстта". Един от коментарите под видеото в YouTube гласи: "Той е невероятен атлет, владее всички удари и е амбициозен, но все още няма титла от Големия шлем. Това за пореден път показва колко важна е психиката в тениса."

Друг зрител също отбелязва, че психиката е изключително важна на корта: "Имайки предвид огромния му талант, е тъжно, че не разполага с нужната психика, за да спечели Голям шлем". Според бившата световна №4 в тениса Магдалена Малеева обаче е смешно да се говори, че Григор има слаба психика (подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички