В Русия не се радват за Гришо: Анонимник, бие само контузени и немотивирани


В Русия не се радват за Гришо: Анонимник, бие само контузени и немотивирани
Снимка: Guliver/GettyImages

3822 0

Докато цяла България и мнозина по света се радват на успехите на Григор Димитров на Аустрелиън Оупън, в една страна злобеят и нападат световния номер 15.

Разбира се, става дума за Русия, където не могат да простят на българина първо, че им взе любимката Маша Шарапова, а после, че се раздели с нея.

Споделяме най-интересните коментари във форумите и в сайтовете за спорт в Русия. Някой ще ви ядосат, други ще ви развеселят.

"Федя - Григор - ще бъде страхотен финал".

"Такъв финал няма да има, по-точно анонимникът и гратисчия, побеждаващ само заради травми и отпадането на силните съперници - "великолепният" Димитров, няма да бъде там".

"Но къде са истоминските "фенове от детство", които разказваха истории, че Димитров няма да бие Гофен?"

"Уважаемият тенисист Гофен предаде мача. Въобще не се движеше и допускаше детински грешки. Лесно е да играеш срещу контузени и немотивирани. Още нито един достоен мач не е изиграл Димитров, всичките му съперници бяха слаби, много слаби, освен един, но този един почти цял мач беше контузен. На Уимбълдън 2014 също стигна с късмет до полуфинала, където бе класно надигран от Новаче".

"Гришаня е младо момче, той няма какво да губи, само печели опит и след няколко години със Зверев-младши ще надминат елита от Кокович до Муркея :) Отдайте му повече уважение - той е от такава изостанала страна (не е имал и толкова спаринг-партньори)".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички