В рамките на часове Александър Зверев бе нападнат от две жени - едната бременна, другата бита от него


В рамките на часове Александър Зверев бе нападнат от две жени - едната бременна, другата бита от него
Снимка: Getty Images/Guliver

3801 0

Само в рамките на часове световния номер 7 в тениса Александър Зверев бе нападнат от две жени, бивши негови приятелки, които хвърлиха много сериозни обвинения към 23-годишния германец. Една от тях е бременна, а другата - бита от него.

Първо бе Бренда Патеа, която обяви, че е бременна от него, но не поддържа контакт с тенисиста и не иска да има нищо общо с него. Другата дама -  отправи още по-неприятни твърдения - че е била физически малтретирана от Зверев през 2019 година около US Open.

"През август миналата година избягах от хотела боса, пребита. Стоях на улица в Ню Йорк и не знаех къде да отида и какво да направя. Той се опита да ме удуши с възглавница, удари главата ми в стената, изви ръцете ми и в този момент наистина се страхувах за живота си. Това не е първият или последният случай, когато срещу мен бе посегнато в тази връзка. Беше най-ужасяващото, защото на моменти не можех да дишам" - написа Олга Шарипова, като не споменава директно Зверев, но впоследствие го разкрива пред руски медии с далеч по-подробен разказ.

"В онзи ден се разхождах с Даша Медведева (съпруга на Даниил Медведев) и мой приятел. Забавихме се малко и Саша се ядоса. Когато се прибрах, се скарахме. Нашите кавги винаги се случваха от нищото. Написах в Инстаграм, че се опита да ме удуши с възглавница, изви ми ръцете. Опитах да изляза няколко пъти от стаята, но той не ме пускаше. Бях уплашена, че някой ще ни види и чуе. Но в края успях да се измъкна, излязох боса с телефон в ръка.

В началото се криех в хотела, но Саша отиде долу и ме намери. Стояхме в близост до входа. Опитах да изляза, а той искаше да се върна в стаята и говорихме. Но разбрах, че в този момент няма да има диалог. Бях уплашена и исках да избягам. Но Саша ме бутна в стената и каза, че нищо няма да му се случи затова. И че никой не се интересува от мен, каквото и да ми направи. За щастие в този момент се появиха хора и аз избягах на улицата. Бях сама, боса по средата на улицата. Добре, че имах телефон и успях да се свържа с приятел, който ме отведе при своето семейство.

Всички неща, пари, документи – всичко остана в стаята. След тази ситуация Саша ми писа и ми се обади. В началото не исках да го виждам, но реших, че все пак трябва да говорим. Пристигнах в хотела и го чаках в лобито, защото нямах карта за стаята. Докато си кореспондирахме, отново започнаха обидите. Стоят в тоалетната на хотела и плачех. А когато той дойде в хотела, просто хвърли нещата ми в лобито.

Но най-интересното бе, че никой не ми даде паспорта. Оказа се, че съм оставена с нещата си, но не мога да излетя за вкъщи. Ден по-късно той дойде в къщата, в която бях, за да се помирим. И заради това, че имаше свидетели, можехме да говорим нормално. В крайна сметка продължихме връзката си. По време на US Open стоях на неговите мачове, ходих с него в Женева за Лейвър Къп и в Китай за турнирите. После се разделихме, но не съм готова да говоря затова. Това е много дълга история, в която са замесени много хора".

View this post on Instagram

МЕНЯ БИЛИ И БОЛЬШЕ НЕ БУДУ МОЛЧАТЬ. Я сейчас хочу рассказать одну очень личную и очень тяжелую для меня историю, которую я уже пережила и оставила в прошлом. Пишу я это, чтобы девушки, которые находятся или находились в такой же ситуации не чувствовали себя одинокими и нашли в себе силы жить дальше. Я была жертвой домашнего насилия! Первый раз это случилось в начале отношений, была ссора и меня ударили головой об стену с такой силой, что я села на пол. Что было дальше? Меня обвинили в том, что это я поднимаю руку.. человек, который секунду назад меня ударил стоял и кричал на меня, за что ударил не он, а я. Как это возможно? Почему я сразу не ушла? Почему простила? На эти вопросы , я правда не могу дать ответы. Я любила. Искренне любила и хотела быть с этим человеком, мне казалось , что это всего лишь ошибка, которую мы вместе исправим и оставим в прошлом. Но единственное , что стоило оставить в прошлом- это эти отношения. В августе прошлого года я побитая выбежала из гостиницы босиком. Я стояла на улице Нью-Йорка и не знала куда мне идти и что делать. Меня пытались задушить подушкой, ударили головой об стену, скручивали руки и в тот момент я действительно боялась за свою жизнь. Это была уже далеко не первая и не последняя ситуация, когда в отношениях на меня подняли руку. Она была самая страшная, потому что в какие-то моменты я не могла дышать. Честно, то время я вспоминаю с трудом, потому что тогда не было никаких красок жизни, один туман и непонимание происходящего. Я была другим человеком, верила в любовь и пыталась ее сохранить. Но люди не меняются, как показывает время. Отношения с абьюзером это сейчас не новость. Но когда ты в них находишься, тебе очень сложно из них выйти. Как из них вышла я? Это отдельная история, которую я расскажу чуть позже. Потому что я больше не буду молчать. Потому что эта тема, о которой нужно говорить. И я больше не боюсь. #янебоюсь

A post shared by crazy Olya (@olyasharypova) on

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички