В последния момент: Григор Димитров реши да участва на изненадващ турнир


В последния момент: Григор Димитров реши да участва на изненадващ турнир
Снимка: Guliver/GettyImages

7163 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров взе изненадващо решение да участва на турнира от сериите ATP 250 в Монпелие. Ракета №1 на България ще участва за първи път в своята кариера на този турнир.

Българинът влезе в схемата на турнира с "уайлд кард". Още днес (1 февруари) Григор ще разбере името на първия си съперник в надпреварата, която стартира в понеделник (3 февруари). Очакваше се Димитров да се завърне в игра на корта на 10 февруари за турнира в Ротердам, но хасковлията е решил да "вмъкне" още един турнир преди това.

За турнира в Монпелие са заявили участие тенисисти като Гаел Монфис, Давид Гофен, Денис Шаповалов, Феликс Оже-Алиасим, Пабло Кареньо Буста, Филип Крайнович и Юго Умбер. Българинът ще бъде под №4 в основната схема.

За последно Григор Димитров игра на Откритото първенство на Австралия, където отпадна още във втория кръг след петсетова загуба от Томи Пол. В края на февруари пък българинът ще се завърне на специален турнир, на който не е играл от четири години (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички