СНИМКА: И Серина коментира стила на Гришо - обсъди петнистия му екип


СНИМКА: И Серина коментира стила на Гришо - обсъди петнистия му екип
Снимка: Getty Images/Guliver

7127 0

Облеклото на Григор Димитров при излизането му на корта за мача с Хуан Игнасио Лондеро продължава да е най-обсъжданата тема в социалните мрежи. С коментар към анцуга на българина се включи и не кой да е, а спряганата за негова бивша приятелка Серина Уилямс. Колежката на Димитров се включи с коментар под снимката, която Григор публикува в Instagram и на която е с въпросния петнист екип.

"Това мое ли е?", написа палаво Серина, която е известна с това, че често носи привличащи вниманието тоалети. И все пак, и тя се впечатли от избора на "Найк" за облекло на българската звезда. Самият той призна, че обича да е различен. "Обичам да съм различен, когато се отнася до такива неща, и не само. Мисля, че тоалетът е забавен. Не искам да съм ванилов", заяви той наскоро.

Димитров призна, че дори приятелите му са били изумени от факта, че се е появил на корта с този екип. "Те ми казаха: "Знаехме преди това, че ще го носиш, но не бяхме сигурни, че ще облечеш цялото това нещо", сподели той, че те са му казали. Запитан за възможността да се появи с подобен екип в бъдеще, Григор заяви с усмивка: "Кой знае, кой знае? Не знам. С "найк" се забавлявахме, правейки тези неща". Неотдавна и друга бивша приятелка на българина се подигра на стила му - Мария Шарапова. Вижте какво се случи в този материал.

View this post on Instagram

🐆

A post shared by Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) on

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички