В Полша се възмутиха от публиката в "Арена Армеец"


В Полша се възмутиха от публиката в "Арена Армеец"
Снимка: БГНЕС

8946 0

Полските медии разкритикуваха остро българската публика на двубоя между Григор Димитров и поляка Йежи Янович на Sofia Open. Българинът сътвори обрат и се класира на 1/4-финалите след 4:6, 6:3, 7:5.

Изданията отбелязват, че публиката няколко пъти е проявила неспортменско поведение, което е попречило на концентрацията на Янович. Освен това според тях, бразилският съдия също е могъл да направи нещо повече, за да укроти зрителите.

"Пжеглад спортови" пише че дори коментаторите на Българската национална телевизия няколко пъти са определили като некоректно поведението на родните фенове.

"Янович постоянно беше провокиран и му се налагаше да контролира емоциите си. Обърна се към съдията, но и той не удпя да спре звуците от трибуните. Местните фенове толкова защитаваха Григор Димитров, сякаш мислеха, че съперникът му няма право да ударя топката и постоянно крещяха", пише Przegladsportowy.pl.

Днес около 18 часа Григор излиза срещу Виктор Троицки в четвъртфиналния си двубой като очакванията са залата отново да е пълна. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички