Троицки бесен: Защо Григор не игра пред пияници в Сидни?


Троицки бесен: Защо Григор не игра пред пияници в Сидни?

1992 0

Сръбският тенисист Виктор Троицки вдигна скандал след победата си над Григор Димитров на финала в Сидни. Шампионът обвини организаторите, че през цялото време са подкрепяли българина за негова сметка.

Сърбинът се възмути, че го забутвали да играе на малките кортове, докато Григор винаги бил на централния. Троицки дори се оплака пред медиите в родината си, че на неговите мачове имало пияни запалянковци, които вдигали врява от трибуните и му пречели да се концентрира върху играта си.

"Разочарован съм, защото като защитаващ титлата си шампион не играх нито един мач на централния корт. Всичките ми три двубоя бяха на малки кортове, докато Григор Димитров винаги го слагаха на централния. Това не беше честно!"ревна Троицки срещу организаторите на турнира.

"Край оградата имаше хора с вино и бира в ръка. Имах чувството, че и аз пия с тях. Оплаках се, съдията им направи забележка, но те продължиха да пият и да вдигат шум. В крайна сметка победих, но можеше и да загубя", заяви сърбинът, цитиран от "Всеки Ден".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички