Току преди Нова година: В колко часа е първият мач на Григор Димитров за новия сезон?


Току преди Нова година: В колко часа е първият мач на Григор Димитров за новия сезон?
Снимка: GettyImages

2227 0

Първата ракета на България Григор Димитров започва новия сезон в тениса. Той приключи на изключително ниво последната кампания, като надеждите са да демонстрира поне същото, ако не и да надгради. 32-годишният българин вече участва на демонстративен турнир, а сега идва и първата надпревара от ATP.

Както е известно, той ще открие сезона на сингъл в мач срещу един от най-емблематичните тенисисти за века - Анди Мъри. Преди този дуел в Бризбейн обаче Димитров ще стартира участието си в надпреврата на двойки, където си партнира със Себастиан Корда.

Кога е първият официален мач на Григор Димитров за новия сезон?

Това ще се случи часове преди Нова година. Както е известно, в Бризбейн са 8 часа напред от България. Гришо ще излезе на корта не преди 14:00 часа местно време (изглежда силно вероятно да е не преди 15:00 спрямо мачовете преди това).

Още: Григор Димитров впечатли с най-красивите си отигравания и обяви: Няма отказване (ВИДЕО)

Димитров и Корда са трети от програмата на корт номер 10 за неделя (31.12). Тя започва с две квалификации за основната схема на сингъл. В 11:30 часа местно време - или 3:30 часа българско време, един срещу друг се изправят Доминик Тийм и Джулио Дзепиери.

Себастиан Корда сервира

След тях, от не преди 05:00 часа българско време, Диего Шварцман ще премери сили с един измежду Алекс Микелсен и Алесандро Джанеси. След това идва ред и на Григор и Корда (от не преди 06:00 часа българско време), които ще се изправят срещу тандема Балажи/Влад Корнеа.

А какъв е шансът Григор Димитров да се изправи срещу Рафаел Надал на сингъл в Бризбейн?

"Като котка с топовен удар": Най-красивите изпълнения от Григор Димитров за 2023-та (ВИДЕО)

"Трудно ли богата и красива жена си намира мъж": Лолита каза как е пуснала Григор Димитров през "филтъра"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички