Григор Димитров впечатли с най-красивите си отигравания и обяви: Няма отказване (ВИДЕО)


Григор Димитров впечатли с най-красивите си отигравания и обяви: Няма отказване (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3718 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров публикува видео в Isntagram с избрани моменти от изминалия сезон. Българинът записа една от най-успешните си години и се надява да продължи с добрата форма и през 2024 г.

Едни от най-красивите моменти на Григор Димитров

Григор Димитров изпраща една успешна година

Във видеото са включени едни от най-красивите отигравания на българина, с които не спира да радва феновете на тениса по целия свят. Григор Димитров стигна два финала през годината, но така и не съумя да спечели първи титла от 2017 година насам. Той допусна най-много поражения от Александър Зверев - цели 4.

Това е в миналото, а българинът се готви за новия сезон. Той вече започна тренировки преди участието си на тенис турнира от ATP 250 в Бризбън, Австралия. Надпреварата ще се проведе в периода 31 декември - 7 януари. Българската звезда е поставен под номер 2 в основната схема. Водач е датчанинът Холгер Руне, а осмицата допълват Бен Шелтън, Юго Умбер, Себастиан Корда, Себастиан Баес, Томас Мартин Ечевери и Аслан Карацев.

"Мисля, че това беше една от най-добрите ми години. Направих доста добри неща през целия сезон. Да, имаше моменти, в които можех да се справя малко по-добре, но като цяло сезонът завърши добре, което беше хубаво", заяви Гришо наскоро, като допълни, че не си поставя цели за 2024 година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички