Тежък съперник във втори кръг за Григор Димитров във Виена


Тежък съперник във втори кръг за Григор Димитров във Виена
Снимка: Guliver/GettyImages

2673 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще се изправи срещу Матео Беретини във втория кръг на тенис турнира във Виена. Ракета №1 на България се справи с Дамир Джумхур в първия си мач, за да си осигури мач срещу италианския топ тенисист.

Матео Беретини пък стигна до втория кръг, след като обърна на старта Кайл Едмънд – в отделните части 3-6, 6-3, 6-4 за малко над два часа игра.

Британецът започна по-силно срещата и след пробив в четвъртия гейм пое контрола върху събитията на корта, като в крайна сметка поведе в резултата. Поставеният под номер 3 в основната схема италианец обаче обърна двубоя в своя полза, като реализира по един брейк и в двата следващи сета – в осмия гейм на втората част и в третия на заключителната.

Така двамата полуфиналисти от US Open ще премерят сили във втория кръг в битка за продължаване в турнира. Двубоят Григор Димитров - Матео Беретини следете НА ЖИВО в SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички