Стана ясен вторият потенциален съперник на Григор Димитров на любимия му турнир


Стана ясен вторият потенциален съперник на Григор Димитров на любимия му турнир
Снимка: Getty Images/Guliver

2232 0

Стана ясно кой е вторият евентуален съперник на Григор Димитров в първия му мач от турнира от сериите АТР 250 в Стокхолм. Българският тенисист е втори поставен в схемата на надпреварата и като такъв почива в първия кръг, а във втория ще се изправи срещу американеца Сам Куери или австриеца Денис Новак. Днес Новак си осигури място в основната схема на турнира, след като победи италианеца Джанлука Маджер с 6-1, 7-5 във втория кръг на квалификациите.

Утре около 17:00 часа следобед Куери и Новак ще се срещнат, за да определят и първия съперник на Димитров. Григор е играл един мач срещу 26-годишният австриец до момента, като на Откритото първенство на Австралия през 2018 записва победа в три сета в първия кръг. Срещу 50-ия в световната ранглиста Куери Димитров е записал три победи от три мача.

Надпреварата в шведската столица е една от любимите на Димитров - той спечели титлата през 2013 година и два пъти стигна до финала (2014, 2017). В навечерието на надпреварата пък Андре Агаси обяви каква е крайната цел на работата му с Гришо (четете подробности тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички