Агаси посочи каква е една от целите му в работата с Григор Димитров

"В момента една от задачите ми е да помагам на Григор Димитров. Той е добър човек и ако мога да му спестя поне 10 минути от това, което съм преживял, ще бъда доволен. Ако го постигна, ще смятам, че съм си свършил работата". Това призна Андре Агаси в интервю за Insidehook.

Бившият №1 в света и носител на 8 титли от Големият шлем е в треньорския екип на българската звезда в тениса и продължава да му дава съвети, въпреки че двамата не бяха заедно на US Open. Тогава Агаси гледаше мачовете по телевизията със съпругата си Щефи Граф и децата.

"Димитров е утвърдена звезда": Григор с "уайлд кард" за специален за него турнир

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще вземе участие на турнира от сериите АТП 250 в Стокхолм, похвалиха се организаторите. Надпревара...

Големият спортист разясни и дали наистина мрази тениса, както бе признал преди години. "Преживях период, в който имах нужда да намеря баланса в себе си, успях и съм щастлив от това. Излизах на корта с ясна цел и оценявах това, което правя. Е, как мислите? Наистина ли съм мразил тениса? По-скоро не. Все пак не стигнах до самоубийство. Дали обичаш, или мразиш, е оценка на твоето поведение", сподели Агаси. А какво интересно признание относно Агаси направи Димитров наскоро вижте в този материал. 

Още по темата

Please select answer!