Ситуацията и програмата на Финалния Мастърс към момента


Ситуацията и програмата на Финалния Мастърс към момента
Снимка: Getty Images/Guliver

1685 0

Австриецът Доминик Тийм записа първата си победа на Финалите на АТP в Лондон, с което запази шанс за класиране на полуфиналите в престижната надпревара.

В първата си среща Тийм допусна поражение с 2-1 сета от първата ни ракета Григор Димитров, а във втория си двубой от група „Пийт Сампрас“ четвъртият в световната ранглиста се наложи с 6-3, 3-6, 6-4 над испанеца Пабло Кареньо Буста, който замести оттеглилия се Рафаел Надал.

В петък Тийм ще се изправи срещу белгиеца Давид Гофен в пряк двубой за второто място в групата. Гофен също е с актив от една победа и една загуба, след като победи Надал с 2-1 сета в маратонски сблъсък, а вчера допусна разгромна загуба с 0-6, 2-6 от класиралия се вече за полуфиналната фаза Димитров.

Днес не преди 16:00 ч. предстои да се изиграе срещата от група "Борис Бекер" между Роджър Федерер, който вече си осигури участие в полуфиналите, и Марин Чилич.

Във вечерната сесия не преди 22:00 ч. българско време един срещу друг се изправят Александър Зверев и Джак Сок, а победителят ще срещне първата ни ракета в спор за място на финала.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички