Силен зъбобол е измъчвал Григор Димитров в Монте Карло


Силен зъбобол е измъчвал Григор Димитров в Монте Карло
Снимка: Getty Images/Guliver

1325 0

Григор Димитров разкри, че е имал много сериозни проблеми със зъбобол в последните дни, след като загуби тежко от Рафаел Надал с 1-6, 1-6 в мач от осминафиналите на Мастърса в Монте Карло. Първата ракета на България записа две чисти победи в откриващите си два мача в турнира, но днес по никакъв начин не успя да се противопостави на Краля на клея.

"Страдам от много силен зъбобол през последните четири или пет дни. Имам голяма инфекция на зъба. Не е леко. Не мога да спя и да се храня нормално. Време е да сложа край на това, боря се с това през цялата седмица.

За съжаление, от тук отивам директно при лекаря. Много неприятен момент, но това е животът. Поне се радвам, че стана на домашна земя и мога директно да отиде при зъболекаря ми и да разрешим проблема възможно най-бързо", коментира Григор след загубата, дошла след едва 55 минути игра.

"Надявам се проблемът да не е твърде сериозен и да успея да се завърна на корта възможно най-скоро. Днес просто нямаше мач, нямам какво да кажа. Знаем кой е той на клей. Ако не направиш нужните неща срещу него, нямаш никакъв шанс", допълни Димитров.

Рафаел Надал пък заяви след мача, че съжалява за Григор (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички