Шефът на тенис федерацията ни реагира на слуха за отбоя им за Atp Cup


Шефът на тенис федерацията ни реагира на слуха за отбоя им за Atp Cup
Снимка: Pixabay

2284 0

Президентът на Българска федерация по тенис Стефан Цветков отговори на непотвърдената до този момент новина, че са отказали да изпратят отбор на Atp Cup и участието на Григор Димитров, Адриан Андреев, Александър Лазаров, Димитър Кузманов и Александър Донски е финансирано от джоба на първата ни ракета. Цветков използва профила си във Фейсбук, за да коментира твърденията.

"Много долен платен фейк нюз за „отказаната“ покана от Българската федерация по тенис за ATP Cup. Гледам, че много приятели даже са се хванали. Потресен и разочарован съм, защото се разбира откъде идва и защото фокусът трябва да е върху това как да помогнем на следващото поколение в тези тежки условия. Явно целта е хората, които работят и помагат, да се откажат", написа той.

Според твърденията на страницата във Фейсбук "Българолюбие", от федерацията дори не са изпратили треньор в Австралия, а Димитров е платил на своя личен треньор, за да помага на другите ни тенисисти преди мачове. Вижте в този материал един от многото позитиви за България от участието ѝ на турнира в Австралия. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички