Шаран поведе индийската двойка към лесен триумф над последните българи в София


Шаран поведе индийската двойка към лесен триумф над последните българи в София
Снимка: Actualno.com/Тодор Маргаритов

922 0

Индийската двойка Роан Бопана и Дивиж Шаран сложиха край на българското участие на тенис турнира Sofia Open с ранг "ATP 250". В четвъртфинален сблъсък в двойковия турнир двойката Александър Донски - Александър Лазаров не оказа съпротива на индийските си съперници, които са и едни от фаворитите в турнира.

Гостуващата двойка спечели с 6:3, 6:1, като разликата в класата беше очевидна, както и липсата на синхрон при българите. Те тренираха усилено в последните дни, но Шаран и Бопана от години играят заедно и това си пролича. Индийците доминираха тотално край мрежата, реализираха един пробив в първия сет и цели 3 пробива във втория сет.

С това българското участие в тенис турнира приключи окончателно. Най-добре в индивидуалната надпревара се представи Александър Лазаров, който се изправи срещу идола си Фернандо Вердаско във втория кръг на турнира, но отпадна. Отлични впечатления с играта си остави и Адриан Андреев, който отпадна след 2:1 Матю Ебдън (№45 в света).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички