Роджър Федерер и Рафаел Надал заедно ще подобряват световен рекорд


Роджър Федерер и Рафаел Надал заедно ще подобряват световен рекорд
Снимка: Getty Images/Gulliver

4302 0

Двете най-големи звезди на мъжкия тенис в последните 15 години Роджър Федерер и Рафаел Надал за пореден път доказаха отличните си отношения извън корта. Двамата се срещнаха за обяд в ресторанта на испанеца в Лондон преди старта на "Уимбълдън", като обсъдиха много любопитна идея.

През годините двамата многократно са си правели услуги относно различни фондации и развиване на академии, като сега те работят по нов проект. Става въпрос за среща между тях, която ще подобри рекорда за най-много зрители. "Битката" ще бъде в Кейп Таун догодина на 7 февруари. Стадионът, на който ще играят двамата, събира 55 000 души. Настоящият рекорд на Гинес се държи от Серина Уилямс и Ким Клайстърс, които играят пред над 35 000 зрители през 2010 година в Брюксел.

"С Роджър сме споделили много невероятни моменти. Сега ще имаме още един такъв. Радвам се, че ще ходя в Кейп Таун, до сега не съм бил там, но съм сигурен, че Роджър ще бъде мой верен гид", сподели с усмивка испанецът.

Вчера пък Ник Кирьос направи много остър коментар по адреса на носителя на 18 титли от Големия шлем, от когото загуби минути по-рано във втория кръг на "Уимбълдън". Подробности - тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички