Кирьос продължава да не изневерява на себе си, нападна Надал (ВИДЕО)


Кирьос продължава да не изневерява на себе си, нападна Надал (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

4309 0

18-кратният победител в турнирите от Големия шлем Рафаел Надал се класира за третия кръг на "Уимбълдън". Това стана, след като двукратният шампион в Лондон отстрани Ник Кирьос с 3:1 сета.

В хода на срещата австралиецът за пореден път напомни за своя нрав. Надал излезе на мрежата, като Кирьос изстреля мощен форхенд в тялото на испанеца. Това разбира се не бе прието добре от феновете, които мощно освиркаха австралийския тенисист. След срещата пък Кирьос не само сподели, че нарочно е направил това, а дори отказа да се извини на съперника си.

"Да, целех се в него. Исках да го ударя в гърдите. Не успях, нали, топката срещна ракетата му? Искам да кажа, знаете колко титли има той от Големия шлем и колко пари има в банковата си сметка. Мисля, че може да поеме една топка в гърдите си. Изобщо няма да му се извинявам", гневно заяви Кирьос на пресконференцията след срещата.

Цялата среща между двамата бе изпълнена със закачки от страна и на двамата, като Надал започна умишлено да бави първия си сервис, докато австралиецът от своя страна за всичко се оплакваше на главния съдия. Последва излизане до съблекалнята за Рафа, а пък Ник Кирьос "отговори" с подигравателни действия докато чака началния удар на съперника.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички