Рафаел Надал на пътя на Григор Димитров в Монте Карло


Рафаел Надал на пътя на Григор Димитров в Монте Карло
Снимка: Getty Images/Guliver

1196 0

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров ще има честта да играе срещу испанеца Рафаел Надал в третия кръг на турнира от сериите Мастърс 1000 в Монте Карло. Това се случи, след като 11-кратният шампион в Монте Карло преодоля аржентинеца Федерико Делбонис с 1:6, 2:6.

Испанецът прегази Делбонис за 82 минути, като му даде само три гейма. Все пак във втория сет Надал показа колебания в играта си и допусна да бъде пробит, но това не помогна особено на Делбонис, който в останалите геймове не успя да окаже никаква съпротива на "краля на клея".

По-рано днес Григор се справи с французина Жереми Шарди и така ще има възможността да играе срещу най-добрия тест за възможностите му на клей. Двамата проведоха тренировъчно занимание преди началото на турнира, а сега ще играят и в мач №15 помежду им. В досегашните 14 срещи Григор има само една победа.

Срещата между Григор и Рафа е планирана да се играе в четвъртък следобед, като ще можете да я проследите НА ЖИВО в SportLive.bg

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички