Предупредиха Григор какво да не прави срещу Медведев, за да не бъде убит


Предупредиха Григор какво да не прави срещу Медведев, за да не бъде убит
Снимка: Guliver/GettyImages

14588 0

В прогнозата си за мача Григор Димитров - Данил Медведев на US Open 2019 изданието bettorsinsider.com открои силните страни на руския тенисист и отправи предупреждение към българската звезда какво не бива да прави на корта срещу него. Двамата излизат един срещу друг тази вечер от 23,00 часа българско време в полуфинал на турнира в Ню Йорк. Изданието посочва, че в мача срещу Федерер в четвъртфиналите Димитров е показал, че е преодолял липсата на увереност и играе достатъчно добре, за да победи никого и всеки.

"За съжаление на Димитров, Медведев е опонент, срещу който ще му трябва повече от увереност, за да победи. Руснакът сервира бомби, една след друга. Той удря форхенд с тон сила и бекхенд с две ръце, в който рядко прави грешка. Руснакът се движи добре и може да играе от воле, но все пак рядко го виждаме до мрежата, защото по принцип печели точки, преди да стигне до там. Много е висок, за да бъде прехвърлен и има много голям обхват, който му помага да покрива мрежата. Накратко, този мач е на загуба за Медведев. Димитров ще трябва да атакува от първата точка до последната, за да остане ефективен", пише в прогнозата.

"Димитров пък има навика да атакува и след това да играе в защита и ако го направи, ще бъде убит. Ще видим много страхотни изстрели и ще бъде много забавно, но Медведев ще спечели, за огромна скръб на тълпата. Бих добавил обаче едно предупреждение: Ако Медведев получи крамп, може да се случи всичко", се казва още в материала. А кое е едно от големите предимства на Димитров в мача вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички