Поставиха оценка 5- на Гришо


Поставиха оценка 5- на Гришо
Снимка: БГНЕС

1657 0

Сайтът bleacherreport.com анализира представянето на някои от топ тенисистите по време на турнира в Монте Карло и им постави оценки. Сред тях попадна и българинът Григор Димитров. Останалите, които са оценени, са Рафаел Надал, Томаш Бердих и Стан Вавринка.

Григор Димитров се класира за четвъртфинал в турнира, след като в последните седмици отпадаше рано. Той победи трудни опоненти по пътя, за да докаже, че зад стила има и съдържание.

Може би има нещо във водата в Монте Карло. Димитров се трансформира от сянката, която виждахме в последно време, до нещо, което е близо до истинските му възможности.

Като всички еликсири обаче, този също изчезна бързо с поражението на четвъртфиналите.

За сега, невероятните загуби от Раян Харисън и Жил Мюлер са оставени настрана. Въпреки че загуби един гейм с 0-6 от Харисън в Акапулко, формата на Димитров може само да се подобрява.

След неговия спад през тази година, Димитров се пребори с Фабио Фонини и бързо елиминира Вавринка, за да се класира на четвъртфиналите.

Загадъчният Гаел Монфис обаче спечели с 6-1, 6-3 и препречи пътя на Димитров до финала. Въпреки това, светът на българина, изпълнен с очакване, изглежда малко по-светъл сега.

Оценка: 5-

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички