Гришо напердашил Вавринка заради жена му


Гришо напердашил Вавринка заради жена му

8825 0

Стана ясна главната причина за слабата игра на Стан Вавринка на тенис турнира от сериите Мастърс в Монте Карло. Както е известно швейцарецът отпадна в трети кръг след як бой от нашия Григор Димитров.

Докато Гришо нижеше точка, след точка, мислите на Стан са били насочени в съвсем друга посока, разбра се вчера. Вавринка публикува официално изявление във "Фейсбук", с което слага окончателно край на връзката със съпругата си Илам Вуйо.

"Изживяхме десет невероятни години с всичките възходи и падения, през които може да мине една двойка, но понякога животът ни предлага повече предизвикателства, отколкото можем да си представим", написа той.

Преди 4 години двамата отново говореха за раздяла. Тогава Вавринка обяви, че ще се фокусира изцяло върху кариерата си и изглеждаше, че това ще е краят на бракът му.

"Промених се, имам нови нужди, нови мечти", заяви тогава Вавринка. "Тенисът става моят основен приоритет. Имам пет години на най-високо ниво и ще дам всичко от себе си", каза швейцарецът. Буйо също не запази мълчание и се изказа лаконично в публичното пространство: "Може и да има друго решение на ситуацията, ако той беше разговарял с мен."

По-късно обаче, те се събраха отново.

Двамата имат дъщеря Алексия, която вече е на 5 години.

"Илам и аз сме благословени с прекрасната Алексия и винаги сме се опитвали да живеем като отбор, като семейство, въпреки препятствията и изискванията на професионалната ми кариера. За мое съжаление, това вече не е възможно. Илам винаги ще е майката на моята дъщеря и човек, когото обичам и уважавам. Сега целта ни трябва да е да защитим Алексия в трудния момент", разкри още Вавринка за настоящото положение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички