Попитаха дали Григор Димитров е като Дейвид Бекъм? Отговорът е брилянтен!


Попитаха дали Григор Димитров е като Дейвид Бекъм? Отговорът е брилянтен!
Снимка: БГНЕС

4178 0

В популярното предаване "The Tennis Broadcast", което е съвместна продукция на BBC, Eurosport и The Guardian, журналистката на "Евроспорт" Катерин Уитакър направи изключително любопитно разкритие, свързано с Григор Димитров.

Тя се е свързала със своя приятелка, която е била по време на ATP турнира в София, който беше спечелен категорично от хасковлията, изкачил се през тази седмица до 12-о място.

"Попитах моя приятелка, която беше там, дали Григор Димитров е като Дейвид Бекъм в България. Отговорът беше доста категоричен - Не, много, много по-голям е от него. Той е възможно най-голямата звезда в България", сподели Уитакър по време на предаването.

Определено представителката на ATP не бърка, тъй като Григор напълни 2 пъти зала "Арена Армеец", а за другите му два двубоя имаше над 9 хиляди души. Единственият проблем залата да не буъде пълна беше ранният час (18:00), в който обикновено хората приключват работа. Иначе самата журналистка е категорична, че Григор е много по-различен от това, което сме наблюдавали напоследък.

"Това е различен Григор Димитров, да, това е АТП 250 в София, но напрежението върху него да спечели беше невероятно. Моя приятелка от АТП беше там, тъй като това е нов турнир и искаха да го отразят. Той не потвърди, че ще участва до последно. Щеше да е много по-зле от това Мъри да не играе на Куинс. Би било тотално различно", сподели тя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички