Пиронкова загря със сватба за "Ролан Гарос" (СНИМКА)


Пиронкова загря със сватба за "Ролан Гарос" (СНИМКА)

2484 0

Сватба прекъсна за ден подготовката на Цветана Пиронкова за стартиращия следващата седмица тенис турнир от Големия шлем "Ролан Гарос".

Не тя обаче сключи брак, а нейната сестра Елисавета. Приказната церемония се състоя в събота, а Цвети се превърна в изящна шаферка, както е видно от снимката, с която се похвали самата тя в Инстаграм. Сред първите помощнички на булката беше и друга наша тенисистка Сесил Каратанчева. Софиянката е в близки отношения с Цвети и сестра й.

Самата Цветана от години има сериозен приятел - Михаил, играл футбол в школата на Локомотив (Пловрдив). Въпреки многобройните спекулации за раздяла, те са щастливи заедно, но засега около тях не се чува за сватба.

"Държа да кажа - щастието дано да ви преследва и дните ви обсебва!", пожела Сесил на младоженците. "Ако се скарате бясно, нека сдобряването бъде страстно. Бъдете си опора в кръговрата на живота. На върха или в калта, дръжте се здраво за ръка и каквото ще да става, уважението един към друг да не ви оставя. И не на последно ви желая семейство,като столетно дърво. Буря да не ви събаря с корени, дълбоки и преплетени в едно. Ти си в него,той е в теб. Нека все така да сте и все напред! А на мен алкохола да ми бъде забранен", пише още тя във Фейсбук.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички