Още един удар за Кирьос


Още един удар за Кирьос

1597 0

Младата скандална звезда на мъжкия тенис Ник Кирьос трябваше да понесе още един удар днес, след като стана ясно, че е отпаднал от състава на Австралия за полуфиналите на "Купа Дейвис".

20-годишният тенисист ще бъде заменен от Бърнард Томич, който пък от своя страна през юли разкритикува местната федерация и беше изключен от националния тим. Сега обаче той се завръща, за да поведе своята страна към финала в неофициалното световно първенство по тенис.

Според капитана на Австралия Уали Масур, до решението за оставянето на Кирьос извън състава се е стигнало по взаимно съгласие между федерацията и играча. Така той ще може да се насочи към поправяне на имиджа си и подобряване на играта си.

Всеобщото мнение обаче е, че Кирьос е изхвърлен от отбора заради невъздържаното си поведение напоследък. Той беше глобен още на "Уимбълдън" заради изцепките си по време на двубоя с Ришар Гаске, а наскоро се обърна към Стан Вавринка с думите: "Кокинакис спа с жена ти".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички