Ник Кирьос: Научих своя урок


Ник Кирьос: Научих своя урок

1170 0

Въпреки че изминаха близо три седмици от скандала, който Ник Кирьос забърка по време на мача му със Стан Вавринка в Монреал, случката все още не е забравена. Австралиецът заяви на своя опонент, че приятелката на Вавринка е спала с Танаси Кокинакис, което предизвика критиките на всички в тенис средите. Кирьос обаче сподели, че е научил своя урок и вече се движи в правилната посока.

"Иска ми се да мисля, че ще си извадя поука от случилото се в Монреал. Всъщност ми се струва, че научих своя урок и се движа в правилната посока. Не мисля, че има някой в тази стая, който да е бил идеален на 20 години. Ако има такъв - нека да каже", сподели Кирьос по време на пресконференция след загубата му от Анди Мъри на US Open.

По време на мача с британския тенисист, Кирьос отново предизвика вниманието с поведението си. Той постоянно се оплакваше, като дори получи предупреждение от съдията на стола.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички