Официално: Отложиха мача между Григор Димитров и Пабло Андухар


Официално: Отложиха мача между Григор Димитров и Пабло Андухар
Снимка: Getty Images/Guliver

2098 0

Днес, Григор Димитров трябваше да играе срещу Пабло Андухар в среща от втори кръг на турнира с награден фонд $3,755,065 в Пекин. Мач обаче няма да има заради проливните дъждове в китайската столица. Така срещата на българина е отложена за четвъртък.

Началният час на мача ще стане ясен малко по-късно днес, когато организаторите на турнира публикуват програмата за утрешния ден. А каква е прогнозата за времето в Пекин за четвъртък? Слънчево време и едва 5% вероятност за превалявания в ранните часове на деня.

Букмейкърите напълно очаквано обявиха първата ни ракета като големия фаворит в предстоящия мач с коефициент от 1.11, a победа за намиращия се под №43 в световната ранглиста Андухар е оценена с 6.50.

Успее ли Гришо да оправдае предварителните очаквания, ще си осигури $62,245 от наградния фонд и 90 точки за АТР ранглистата, а на четвъртфиналите ще се изправи срещу световния №1 Новак Джокович, който по-рано днес се наложи с 6-4 7-5 над Вашек Поспишил, увеличавайки серията си на 21 поредни победи в китайската столица.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички