Дъжд развали програмата в Пекин, Григор ще излезе на корта по-късно днес


Дъжд развали програмата в Пекин, Григор ще излезе на корта по-късно днес
Снимка: Getty Images/Guliver

2528 0

Мачът от осминафиналите на силния турнир от серията "500" на ATP в Пекин между първата ни ракета Григор Димитров и испанеца Пабло Андухар е забавен заради проливния дъжд, който се сипе над китайската столица.

Двубоят между двамата е втори в програмата за сряда на корт "Lotus" и трябваше да започне около 9:00-9:30 ч. българско време, но за съжаление предварителните очаквания на метеоролозите за дъжд се потвърдиха. Все още не е ясно кога играта ще бъде подновена, но когато това се случи първи на корта ще излязат Троицки и Бердих, а веднага след техния край ще започне и мачът между Димитров и Андухар.

Досега Димитров е срещал Андухар три пъти, като го е побеждавал два пъти. Съперничеството им започна на финала на чалънджъра в Женева през 2010 г., когато Григор спечели първата си титла на това ниво след успех с 6:2 4:6 6:4, при това като изоставаше с 0:3 гейма и два пробива в решителния трети сет. Година по-късно в Ница Димитров се отказа поради болест при 5-0 на неговия съперник, а последният им сблъсък бе в Шанхай през изминалия сезон, когато с победата отново се поздрави първата ни ракета след 7:5 6:3.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички