Ник Кирьос с още един интересен коментар относно участието си на US Open


Ник Кирьос с още един интересен коментар относно участието си на US Open
Снимка: Getty Images

1075 0

След като се оттегли от участието си на турнира в Атланта, лошото момче на тениса - Ник Кирьос, заяви, че не се притеснява от факта, че може да е сред непоставените за US Open по-късно през годината.

Говорейки за възможността да не бъде поставен в последния Мейджър турнир за сезона, Кирьос каза, че това няма значение, тъй като той се чувства като един от 10-те най-добри играчи в света в момента.

"Имам чувството, че винаги съм бил подценяван. Играчите отлично знаят, че независимо дали съм поставен или не, аз оставащ същата заплаха. Ако съм уверен и играя добре, дори и най-добрите могат да се затруднят срещу мен. Аз съм на 60-то място в света, но винаги се чувствам все едно съм в топ 10", категоричен бе Ник Кирьос в изявление.

Австралиецът постигна голям успех на "Уимбълдън", класирайки се за финала, но там силите просто не му стигнаха и той не успя да се справи с предизвикателството наречено Новак Джокович. По всичко личи, че за US Open Киръос ще бъде мотивиран да даде най-доброто от себе си. 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Джокович в прекрасно настроение след триумфа на "Уимбълдън".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички