Невероятно - хиляди гърци щурмуват Sofia Open заради новоизгряващия ас Циципас


Невероятно - хиляди гърци щурмуват Sofia Open заради новоизгряващия ас Циципас
Снимка: Getty Images/Guliver

2657 0

Много солидна гръцка агитка ще подкрепя Стефанос Циципас на тенис турнира "Sofia Open", който се провежда в зала "Арена Армеец", научи SportLive.bg. Новоизгряващата звезда на световния тенис е част от програмата на вечерната сесия в надпреварата, като ще се изправи срещу Ян Леонард Щруф.

Според информацията ни, поне 1500 - 2000 души са се сдобили с билети за мача на Циципас тази вечер, а при евентуално силно представяне на младока в петък, събота и неделя този брой се очаква да се увеличи двойно и дори тройно.

Причината за гръцката инвазия в София е фактът, че в южната ни съседка няма ATP турнир и възможността феновете да видят своя сънародник в действие е единствено у нас, или на турнира в Букурещ, който също е с ранг 250, но е по-късно през годината.

Циципас се прочу сериозно в началото на тази година, след като поднесе най-голямата изненада на Australian Open и отстрани шампиона за 2018 година Роджър Федерер. Той е под №2 в основната схема на турнира в София, а какво каза Циципас за надпреварата у нас четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички