Неприятно! Програма и час за старта на Григор Димитров в Мадрид срещу Якуб Меншик: Лошо за спортните фенове - "ходи по ръба"


Неприятно! Програма и час за старта на Григор Димитров в Мадрид срещу Якуб Меншик: Лошо за спортните фенове - "ходи по ръба"
Снимка: GettyImages

12069 0

Часове остават до старта за Григор Димитров на турнира в Мадрид, където пази отлични спомени. Както е известно - още при първото си участие на тази надпревара (част от сериите "Мастърс 1000"), той записва единствената си победа над действащ номер 1 в света - над Новак Джокович през 2013-а.

Якуб Меншик срещу Григор Димитров

Сега 32-годишният българин се насочва за поредно участие там, като първият му опонент ще бъде Якуб Меншик. Гришо почива в първия кръг като девети поставен в схемата (световният номер 1 Новак Джокович отказа участие) и започва директно от втори.

Има програма: Кога и в колко часа започва Григор Димитров на Мастърса в Мадрид срещу Якуб Меншик

Още: Точи се на Григор Димитров в Мадрид: Тийнейджър суперталант вече с успехи - би най-добрия приятел на Гришо

Срещу него застава 18-годишен суперталант, който се намира на 74-то място в световната ранглиста, но не спира да прогресира. Той вече има успех над представител на топ 10, след като сломи Андрей Рубльов през тази година.

Едва ли е изненада за някого, че Григор Димитров и Якуб Меншик не са се срещали до този момент. Вече е ясна и програмата за събота, 27 април, която показва, че Гришо ще е 4-ти мач на корт 3, където всичко започва в 12:00 часа българско време.

Преди него ще видим в действие на корта: Виктория Азаренка срещу Сара Сорибес Тормо, Йелена Остепенко срещу Мария Лурдес Карл, както и Даниил Медведев срещу Матео Арналди. Това означава, че в зависимост от развитието на предните мачове, както и от метеорологичните условия, но Гришо трябва да започне около 17-18:00 часа българско време.

Официално: Григор Димитров губи точки - отказа се от турнир, на който изуми местните

Това е лоша новина за запалените спортни фенове, тъй като ситуацията изглежда "на ръба" като час и е твърде вероятно да се засече като час с голямото дерби на България във футбола - между ЦСКА и Левски. И футболния дуел, и тенис сблъсъка ще можете да следите и едновременно НА ЖИВО в SportLive.bg.

Още: УАУ: Григор Димитров отвя Даниил Медведев в Мадрид със супертенис - въпреки миникриза го разби (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички