Неприятно! Донски и Лазаров приключиха рано-рано на двойки на Sofia Open


Неприятно! Донски и Лазаров приключиха рано-рано на двойки на Sofia Open
Снимка: LAP.bg

472 0

Българските тенисисти Александър Донски и Александър Лазаров, които участваха с „уайлд кард“ отпаднаха в първия кръг на основната схема в надпреварата на двойки на турнира по тенис Sofia Open 2023. 

Националите на България за Купа „Дейвис" отстъпиха с 4:6, 4:6 в равностоен мач на изключително опитните Симоне Болели (Италия) и Матве Миделкооп (Нидерландия). Двубоят продължи малко повече от час.

Нашите момчета пропуснаха три точки за пробив във втория гейм, а в ответния загубиха подаването си за 1:2. До края на сета българският тандем не успя да навакса изоставането си и отстъпи с 4:6.

Пробив в откриващия гейм на втората част се оказа достатъчен за Болели и Миделкооп впоследствие да се поздравят с крайния успех и място на четвъртфиналите в „Арена София", където ще срещнат водачите в схемата Жил / Флийген от Белгия или Бехар (Уругвай) / Павлашек (Чехия).

При двойките България ще бъде представена и от Янаки Милев и Пьотр Нестеров, които в първия кръг ще играят с испанците Иниго Сервантес и Давид Вега Ернандес.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Хюслер се измъчи, но мина през ситото на квалификациите на Sofia Open и ще защитава титлата си

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички