Надал се справи с Тийм в зрелищен сблъсък


Надал се справи с Тийм в зрелищен сблъсък

848 0

Рафаел Надал се класира за четвъртфиналите на тенис турнира от сериите „Мастърс” в Монте Карло с награден фонд 3 748 925 евро. Матадора си гарантира място сред най-добрите осем, след като се наложи в истински спектакъл над Доминик Тийм със 7-5, 6-3 за малко повече от 2 часа игра.

Двамата тенисисти изиграха страхотен двубой, в който 22-годишният австриец за пореден път демонстрира огромния си потенциал. За негово съжаление обаче той не успя да се възползва от своите шансове и в крайна сметка отстъпи на осемкратния първенец в надпреварата.

В следващия кръг Надал ще срещне поставения под номер 4 в схемата Стан Вавринка от Швейцария.

 

По-рано той се класира по категоричен начин за четвъртфиналите на тенис турнира от сериите „Мастърс” в Монте Карло. Поставеният под номер 4 в схемата буквално прегази Жил Симон от Франция с 6-1, 6-2 за час и 22 минути игра. Именно французинът елиминира в миналия кръг първата ракета на България – Григор Димитров, но днес просто нямаше отговор на отличната игра на Вавринка.
Успехът бе четвърти за Стан над този съперник от общо шест срещи помежду им.

По-рано той се класира по категоричен начин за четвъртфиналите на тенис турнира от сериите „Мастърс” в Монте Карло. Поставеният под номер 4 в схемата буквално прегази Жил Симон от Франция с 6-1, 6-2 за час и 22 минути игра.

Именно французинът елиминира в миналия кръг първата ракета на България – Григор Димитров, но днес просто нямаше отговор на отличната игра на Вавринка.

Успехът бе четвърти за Стан над този съперник от общо шест срещи помежду им.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички