Надал мисли за Париж, но обяви, че "възстановяването му е било като влакче на ужасите"


Надал мисли за Париж, но обяви, че "възстановяването му е било като влакче на ужасите"
Снимка: Getty Images

1191 0

Рафаел Надал записа нова победа на тенис турнира в Мадрид, който е от сериите "Мастърс". Испанецът използва момента да заяви, че възстановяването му от последната контузия е било като "влакче на ужасите". Испанският тенисист страдаше от травма в ребрата, но успя да победи сърбина Миомир Кецманович в първия си мач в испанската столица.

"Много съм доволен от успеха. Човек трябва да е честен със себе си, а моята подготовка просто не съществуваше. Но може да очакваш големи неща в началото", заяви Надал, съобщава "Ройтерс".

"Тренировките ми бяха като влакче на ужасите. Имах някои добри дни, но и други лоши. Проблем като моя ограничава доста играта", обясни Надал, който стигна до третия кръг на надпреварата.

Следващ съперник на легендата е белгиецът Давид Гофен, а междувременно испанецът добави, че ще бъде на линия за Откритото първенство на Франция: "Мисля, че всяка минута, която прекарвам на корта е нещо позитивно. Вече нямам болки. Имах малко в началото на седмицата, но засега се чувствам добре".

Турнирът във френската столица стартира около края на месец май - 22-и, неделя. Състезанието ще завърши две седмици по-късно на 5-ти юни в Париж. 

Ето повече за успеха на испанеца в първия му мач!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички