Майката на Цветана Пиронкова с невероятни думи за прекрасното представяне на тенисистката


Майката на Цветана Пиронкова с невероятни думи за прекрасното представяне на тенисистката
Снимка: Guliver/GettyImages

2313 0

Майката на Цветана Пиронкова - Радосвета, изрази невероятното си възхищение от изключителното представяне на своята дъщеря на US Open. Както е известно, българската тенисистка отсъстваше над 3 години от професионалния тенис тур, но още при завръщането си стигна до 1/4-финал и беше много близо до огромна сензация срещу Серина Уилямс, но силите я напуснаха в последния сет. 

Радостната майка акцентира върху това, че успехът на Цвети идва "по чист начин" и нарече постижението ѝ върховно. 

айката на сътворилата сензация на US Open с достигането си до 1/4-финал Цветана Пиронкова - Радосвета, проговори след големия успех.

"През цялото време бяхме на тръни, както се казва, като бивши спортисти. Това постижение само по себе си е върховно, защото тя го постига изключително по чист начин. Когато тръгваше, й казах, че каквото и да постигне, самият факт, че е там, е абсолютно достатъчен, че е в голямата игра и може да покаже това, което би искала да направи", каза майката на Пиронкова пред камерата на БНТ.

Самата Цвети, която беше видимо изморена след тежките 10 дни, които изкара в САЩ, също е много щастлива от постигнатото, като Пиронкова се обърна с прочувствени думи и към феновете в България (подробности тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички