Лазаров след отпадането: Вярвам, че мога да бъда в топ 10


Лазаров след отпадането: Вярвам, че мога да бъда в топ 10
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1271 0

Българският тенисист Александър Лазаров изрази увереност, че има място в топ 10 в тениса. Той благодари на феновете, останали до 23:00 часа в залата, за да изгледат мача му срещу Лоренцо Музети на Sofia Open 2022, в който загуби.

"Благодаря на всички, които останаха до 11 вечерта в залата, за да ме гледат. Вярвам в това, че мога да бъда в топ 10. Преживял съм страшно много неща, които дори нямате и понятие, обаче най-лесно е да се критикува и да се съди. Благодаря, че най-накрая разбрахте, че мога да играя тенис", каза той пред медиите след отпадането.

Думите му бяха предизвикани от факта, че тенисистът е прочел негативни коментари за себе си в медиите. В днешния 29 септември Лазаров ще продължи участието си на Sofia Open в турнира на двойки. Заедно с Александър Донски той ще се изправи срещу италианците Фабио Фонини и Симоне Болели, водачи в схемата. А ето какво каза Григор Димитров след отпадането си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички