Къде да гледаме Григор Димитров на 1/4-финалите в Женева


Къде да гледаме Григор Димитров на 1/4-финалите в Женева
Снимка: Alexander Hassenstein/Getty Images

1682 0

Тази вечер най-добрият ни тенисист Григор Димитров излиза за своя втори мач на турнира от сериите ATP 250 в Женева. Съперник на българина е уругваецът Пабло Куевас, който е под номер 102 в световната ранглиста. Двамата ще спорят за място на полуфиналите на надпреварата.

В сряда Григор стартира с победа участието си на турнира в Швейцария, побеждавайки квалификанта Иля Ивашка. Българинът срещна известни трудности във втория сет, когато не успя да затвори рано-рано мача, но в крайна сметка взе победата.

До момента Григор се е изправял четири пъти срещу Пабло Куевас, като му води с 3:1 победи. Куевас обаче обича да играе на клей - настилката, на която се играе турнирът в Женева. Освен това единствената му победа срещу Григор е именно на клей - през 2015-а в Истанбул.

Двубоят се очаква да започне след края на срещата Каспър Рууд - Доминик Кьопфер, което означава около 19:00 часа българско време. Срещата Григор Димитров - Пабло Куевас ще бъде предавана пряко в ефира на Макс Спорт 1, като ще можете да я проследите и НА ЖИВО в SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички