Ковид-19 не пропусна и Рафаел Надал, испанецът обяви новината в Инстаграм


Ковид-19 не пропусна и Рафаел Надал, испанецът обяви новината в Инстаграм
Снимка: Getty Images

2333 0

Легендарният испански тенисист Рафаел Надал е дал положителна проба за коронавирус след завръщането си от турнира в Абу Даби! Новината бе съобщена лично от Матадора в профилите му в социалните мрежи:

"Здравейте на всички. Исках да съобщя, че при завръщането си у дома, след като играх на турнира в Абу Даби, тестът ми за коронавирус в Испания е положителен. И в Кувейт, и в Абу Даби преминахме контроли на всеки два дни и всички бяха отрицателни", разясни той и добави:

"Имам някои неприятни моменти, но се надявам, че малко по малко ще се подобря. Вече съм вкъщи и съм съобщил резултата на тези, които са били в контакт с мен. Вследствие на ситуацията трябва да имам пълна гъвкавост в моя календар и ще анализирам опциите си в зависимост от моето възстановяване".

"Ще ви държа в течение за всякакви решения относно моите бъдещи турнири! Благодаря на всички предварително за подкрепата и разбирането", написа Рафа Надал.

Испанецът изигра два мача в Обединените арабски емирства и загуби и двата - 0:2 от Анди Мъри и 1:2 от Денис Шаповалов. Това бе първото му участие в турнир от началото на месец август!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички