Кога излиза Григор Димитров за своя втори мач на US Open


Кога излиза Григор Димитров за своя втори мач на US Open
Снимка: Getty Images/Gulliver

2306 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров излиза на корта късно тази вечер за своя втори мач на последния за годината турнир от Големия шлем US Open. Бившият световен №3 ще се изправи срещу Борна Чорич, като двубоят се очаква да започне около 3:15 часа българско време.

Срещата ще се състои на втория по големина корт "Луис Армстронг Стейдиъм", като по програма мачът е втори от вечерната сесия. Първият двубой на корта е в женския тур с начален час 2:00 между представителката на домакините Лорън Дейвис и поставената под №2 в схемата Ашли Барти.

Нашият представител се изправя за първи път срещу Чорич, който е №12 в схемата. В първия кръг Григор надделя над италианеца Андреас Сепи с 3:1 сета, като това отново бе първи двубой помежду им. Така, за първи път от 2016 година българинът прескочи първия кръг на надпреварата.

Ако Григор продължи напред участието си в Откритото първенство на САЩ, в следващия кръг ще се изправи срещу победителя от мача Пабло Куевас - Камил Майхшак. А какви бяха думите на Григор Димитров след победата над Сепи и какво каза по отношение на контузията в рамото - четете в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички