Какво липсва на Григор Димитров, за да е постоянен претендент за всички титли?


Какво липсва на Григор Димитров, за да е постоянен претендент за всички титли?
Снимка: Getty Images/Guliver

1755 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се чувства добре и щастлив със своя сравнително нов наставник Данте Ботини. Треньорът на хасковлията даде отговор на въпрос, който интересува всеки роден привърженик на този спорт - какво липсва на Гришо, за да е постоянен претендент за всички титли.

"Мисля, че му трябва още малко постоянство. Можеш както да спечелиш, така и да загубиш, но често съм му казвал, че ако ще губи, може поне да даде всичко от себе си, да играе своята игра и да атакува по начина, по който умее. Той е страхотен играч и е труден за побеждаване, но трябва да продължава да полага усилия и да дава всичко от себе си във всеки един мач" - заяви Ботини.

"Чувам от много хора, че сега Гришо е по-щастлив и се раздава повече. Преди информацията ми в това отношение идваше от тенисисти, които са играли или тренирали с него, но сега, когато го познавам и съм част от ежедневния му живот, също мога да кажа, че той е много мотивиран и концентриран и се надявам това да остане така до края на годината" - сподели още наставникът.

А защо Ботини отказал на Гришо да го тренира и как българинът успял да го изненада?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички