Жребият в Синсинати е хвърлен, пак познати имена срещу Григор


Жребият в Синсинати е хвърлен, пак познати имена срещу Григор
Снимка: Getty Images / Guliver

21144 0

Макар и все още да не е приключил Мастърсът в Торонто, вече е известен жребият от следващия голям подготвителен турнир преди US Open - този от серията "1000" в Синсинати, който започва следващата седмица.

Фортуна отреди много подобно на жребия в Канада разположение на силите. Като поставен сред първите осем в схемата Григор Димитров - той е отново номер седем в състезанието, ще започне от втори кръг, а там вариант за първи съперник е или гръмотевичният поляк Йежи Янович, или квалификант. Излезе ли победител в първата си среща, Григор ще се изправи срещу някой измежду Ришар Гаске, Жулиен Бенето, Гилермо Гарсия-Лопес или пак квалификант. На четвъртфинал е възможен сблъсък със Станислас Вавринка или Марин Чилич, а на полуфинал - Новак Джокович или Жо-Вилфред Цонга изглеждат най-вероятни противници.

Като цяло може да се каже, че Милош Раонич и Томаш Бердих имат най-голям късмет с жребия. Те са в третата четвъртина на схемата и могат да се сблъскат на четвъртфинал. Роджър Федерер оглавява най-долната част от схемата, а потенциално швейцарецът може да играе четвъртфинал с Анди Мъри, Джон Иснър или добре познатия Кевин Андерсън. Федерер ще тръгне с мач с някой измежду Васек Поспишил и Радек Щепанек. Новак Джокович пък започва или с Жил Симон, или с квалификант, а може на четвърфинал да играе с Цонга, от когото падна в Торонто на осминафинал с 2:6, 2:6.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички