Ясно е кога стартира Григор Димитров в Монпелие


Ясно е кога стартира Григор Димитров в Монпелие
Снимка: Guliver/GettyImages

5778 0

Първата ракета на България Григор Димитров ще се изправи срещу французина Грегоар Барер в първия си мач от турнира от сериите АТП 250 в Монпелие. Срещата помежду им ще е в сряда.

Българският тенисист в последни момент реши да се включи в надпреварата и получи уайлд кард за участие. Той е поставен под номер 4 в схемата и започва директно от втори кръг. Вчера 91-ят в света Барер победи португалеца Жоао Соуса с 6-2, 7-6(6) в първия си мач и си уреди среща с Григор.

До момента Димитров и 25-годишният Барер не са играли един срещу друг. Французинът има едва осем победи на ниво АТП в кариерата си, а най-доброто му класиране в ранглистата е номер 80 от октомври миналата година. При успех над Барер, Димитров ще срещне Филип Крайнович, Ензо Куако, Яник Синер или Микаел Имер на четвъртфиналите.

В края на февруари пък българинът ще се завърне на специален турнир, на който не е играл от четири години (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички