Ясни са групите за финалите на ATP в Лондон, Джокович и Федерер заедно


Ясни са групите за финалите на ATP в Лондон, Джокович и Федерер заедно
Снимка: Getty Images/Guliver

2110 0

Станаха ясни двете групи за финалния турнир на ATP в Лондон. Световният номер 2 и световният номер 3 - Новак Джокович и Роджър Федерер, са в една група, а малшансът да им правят компания е за Матео Беретини и Доминик Тийм. Те 4-мата са в група "Бьорн Брог". Беретини е дебютант в този турнир.

Другата група е доста по-оспорвана и непредвидима. Носейки името на легендарния "Андре Агаси", в нея попаднаха Рафаел Надал, Даниил Медведев, Стефанос Циципас и Александър Зверев. Зрелището определено е гарантирано. Гръкът е дебютант в Лондон, а германецът ще защитава миналогодишния си триумф. Възможно е Надал да се откаже от надпреварата заради травма.

Турнирът на осемте най-добри тенисисти през годината ще се проведе от 10-ти до 17-ти ноември в зала „O2 Arena“ в Лондон.

Група "Андре Агаси":

1. Рафаел Надал

2. Даниил Медведев

3. Стефанос Циципас

4. Александър Зверев

 

Груба "Бьорн Брог":

1. Новак Джокович

2. Роджър Федерер

3. Доминик Тийм

4. Матео Беретини

 

Припомняме, че в обновената ранглиста Григор Димитров отново е в топ 20 на света, а Надал задмина Джокович. Вижте подробности - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички