Яник Синер показа шампионска класа и отправи огромно послание до всички мечтатели


Яник Синер показа шампионска класа и отправи огромно послание до всички мечтатели
Снимка: Getty Images

1140 0

Новият шампион на Australian Open - Яник Синер, говори веднага, след като победи Даниил Медведев на финала на турнира от Големия шлем. 22-годишният италианец благодари на всички, които са го подкрепяли в неговото пътуване и показа огромен респект към руския си опонент.

Огромният триумф на Яник Синер

"Искам да поздравя Даниил и неговият отбор за впечатляващия турнир. Всеки мач намирам нещо, което мога да подобря и ти винаги ме караш да бъда по-добър. Часовете, които прекара на корта бяха впечатляващи. Надявам се, че един ден ще вдигнеш този трофей", започна Яник Синер.

Още: Кралят на обратите този път не бе Медведев! Немислимо завръщане направи Яник Синер шампион на Australian Open

Яник Синер със силно послание, след като спечели Australian Open

"Искам да благодаря на всички спонсори, на подавачите, на съдиите, на всички, които правят този турнир толкова добър. Където са моите родители в момента е -20 градуса, така че по-добре да гониш топката тук. Това бе огромен турнир за мен и искам да благодаря на всички, че правят този турнир толкова специален".

"Моят екип, всички, които са в ложата и тези които работят с мен - опитваме се да бъдем по-добри, дори и по време на турнира. Благодарен съм ви, че сте с мен и ме подкрепяте, и ме разбирате, защото още съм малко млад и това е положението".

"Най-важното е подкрепата. Тя бе луда през последните 2 седмици. Карате ме да се чувствам у дома. Корт с 15 000 зрители, но чувството е, че са много повече. На всеки, който гледа от вкъщи, бих пожелал да има като моите родители - които ме оставиха да избера какво искам да правя. Свободата е възможност за толкова много деца. Това е всичко, което мога да кажа, ще се видим догодина", завърши младият тенисист.

Още: 43-годишният индиец Рохан Бопана триумфира на Australian Open и постави рекорд (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички